Maling eller gulvafslibning først via gulvsliber i Ringe?

Nej, det skal ikke forstås sådan, at en gulvsliber også laver malerarbejde for dig, for vedkommende udfører hovedsageligt gulvafslibningsarbejde, og hvad der ellers relaterer sig til dette med efterbehandling, afhøvling, polering, vejledning af træbehandling med videre.

Hvis du skal have malet i Ringe eller andre steder, så skal du hyre en maler eller gøre det selv.

Vores spørgsmål handler mere om, hvorvidt du skal vælge at male først eller lave en gulvafslibning i forbindelse med for eksempel indflytning eller totalrenovering af et lokale i Ringe.

Begge dele kan i praksis godt lade sig gøre, men der er bestemt en rækkefølge, som giver mest mening at vælge, og det vil du nok kunne forstå, når du har læst videre.

For selvom en gulvafsliber skærmer af, før der slibes ned, og værktøjet kan suge stort set alt støv og træflis til sig, så vil der stadig være en del støv, som kommer omkring og berører alle overflader – selv væggene.

Så hvis væggene er nymalet eller malet for kort tid siden, så vil dette støv blot sætte sig på det klistrede maling, så medmindre du ønsker sådan en overflade på dine vægge rent æstetisk, så anbefaler vi klart, at du vælger at male efter gulvafslibningen.

For at få det bedste ud af gulvafslibningen så skal du også benytte dig af en efterbehandling, og den skal også have lov til at sætte sig efterfølgende, hvilket kan tage en del tid, og så kan du jo male bagefter.

Du kan så vælge at støvsuge før efterbehandlingen, og for at være på den sikre side, så kan du jo også lige støvsuge efter efterbehandlingen.

Dog skal det lyde, som vi indledte med, at man godt kan vaske støvet fra en gulvafslibning af fra væggene, hvis disse er nymalede i Ringe, og man får stadigvæk et flot resultat.