Få gulvet smukt og pletfrit igen med en gulvafslibning

Er dit trægulv plettet og skrammet – og overvejer du, om du bør skifte det ud? Så bør du træde et skridt tilbage, og i stedet undersøge muligheden for en grundig gulvafslibning.

Hvordan ved jeg om mit gulv kan tåle en gulvafslibning?

Man kan selvfølgelig aldrig vide sig 100% sikker – men de fleste trægulve kan sagtens tåle en professionel gulvafslibning. Der fjernes trods alt ikke mere end højst to millimeter af træværkets slidte overflade. Dette burde et hvilket som helst trægulv, uanset type og træsort, kunne holde til. En gulvafslibning er en langt mere skånsom procedure end en gulvafhøvling, hvor træet skrælles bort med knive. Og er dit trægulv ellers massivt, sundt og intakt, kan det faktisk kun blive flottere med en gulvafslibning.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit trægulv er i en stand, som tillader endnu en gulvafslibning, kan du få en gulvmand til at foretage en vurdering. Det kan for eksempel være, at trægulvet befinder sig i en bolig, du netop har anskaffet – og du derfor ikke ved, hvor mange gulvafslibninger gulvet tidligere har modtaget. En dygtig, faglært håndværker med speciale i trægulve vil hurtigt kunne vurdere, om gulvet kan tåle en gulvafslibning, om hvor meget – eller lidt – det i givet fald er nødvendigt at slibe af for at opnå det ønskede resultat.

Få et tilbud på en grundig gulvafslibning hos dit lokale gulvfirma

Du bør ligeledes overlade selve opgaven med gulvafslibning og efterbehandling til en professionel gulvmand, såfremt du ønsker det mest optimale resultat. En dygtig håndværker vil have langt stærkere forudsætninger for at opnå et flot og ensartet gulv, som du kan have glæde af i mange år fremover, end du selv som lægmand vil have. Og det behøver ikke at koste en bondegård. Læs blogindlæg, og få et godt tilbud på gulvafslibning, hos Gulvkanonen.dk